ervaringen

Super hoe je mij, op een hele fijne, vertrouwde manier weer op het padje gekregen hebt. Heb weer zelfvertrouwen! 

Je hebt me geleerd te luisteren naar mezelf, mijn lichaam. Sta veel dichter bij mezelf nu!

Anjo, je bent een bijzonder warme vrouw!Dank je wel voor alles, heb enorm veel van je geleerd, zal ik nooit vergeten!

Door de coaching sessies ben ik veel dichter bij mezelf gekomen. Het heeft me ontzettend geholpen om te leren om verbinding te leggen tussen verstand en gevoel. 

Ook ben ik nu veel beter in staat om (door middel van ademhalingsoefeningen / technieken) mezelf onder controle te houden en rustig te blijven. Ik heb geleerd dat ik een keuze heb op mijn eigen reactie, gevoel en emoties. En dat geeft kracht! 

Ik heb erg veel aan de gesprekken gehad en ben dankbaar dat ik Anjo heb mogen leren kennen. Zij heeft me weer grond onder mijn voeten gegeven. Ik zou het iedereen aanraden om eens mindfullness-training te doen; zeker de moeite waard!

Bedankt voor de coaching die je me hebt gegeven. Ik heb er veel aan gehad en het was als een warm bad om bij je te zijn; heel veilig en vertrouwd.

Je komt niet ver, als je niet dicht bij jezelf begint.
Want jezelf begrijpen is het begin van wijsheid
Ik ben veel wijzer geworden
Anjo, you let me think out of the box.

Ik vind het heel fijn dat je zo lekker rustig en open bent, me erg op mijn gemak kan stellen. Ik heb het gevoel dat ik alles kan en mag zeggen of laten zien. Dat wat me evt. tegenhoudt is mijn eigen rem. En het is fijn dat jij het overzicht houdt als ik geen idee heb waar ik nu weer terecht kom met mijn gevoel. Dat ik voel dat ik daarop kan vertrouwen.

Ja! Zeker heeft me het wat opgeleverd!  
De aandachttraining liet me in korte tijd voelen dat ik wel bij mijn gevoel in de buurt ben, maar er onvoldoende tijd of aandacht aan schenk. En dat ik mezelf eigenlijk best snel kan hervinden. Het uitspreken wat in feite mijn hartenwens is was eng, maar wel heel erg belangrijk