achtergrond en inspiratie

Tot 2008 ben ik als verloskundige en echoscopiste werkzaam geweest; 
in Wijk bij Duurstede, aanvankelijk in een eigen praktijk en later, 
na een aanvullende opleiding binnen een team van medisch verloskundigen, in het UMCU in Utrecht                                                               

Binnen mijn werk in de gezondheidszorg ben ik onder de indruk geraakt van de veerkracht van mensen op momenten in het leven waarop het écht moeilijk wordt. Wat er dan aan kracht in iedere mens aan de oppervlakte komt, soms tegen de eigen verwachting en overtuiging in, is steeds opnieuw verrassend en indrukwekkend en heel bijzonder. Het is mijn vaste overtuiging dat ieder mens kan leren om deze kracht te vinden en in te zetten op ieder moment in het leven dat dit gewenst is.

Nadat ik mijn werk om gezondheidsredenen moest beëindigen heb ik in 2011 een nieuwe start gemaakt. Na het volgen en voltooien van een 2-jarige HBO opleiding tot LifeCoach en trainer aan het Atma-instituut in Amersfoort, ben ik van het midden van het land verhuisd naar de rust en de ruimte van het buitengebied van De Krim, op de grens van NO Overijssel en Drenthe. Als coach en eigenaar van Bed&Breakfast De Verbinderij heb ik daar een nieuwe start gemaakt. 

Coaching, begeleiding, creativiteit, stilte en verblijf combineer ik sinds 2012 binnen De Verbinderij.

Vanaf najaar 2015 werk ik bovendien als maatschappelijk en persoonlijk begeleider voor migranten en hun gezinnen. Aanvankelijk vrijwillig voor Vluchtelingenwerk Nederland en later ook binnen De Verbinderij.

Ballast achterlaten en meenemen wat van waarde is, werkt voor mij persoonlijk én vormt voor mij als coach en begeleider een belangrijke leidraad.

Het verschil mogen maken voor mensen is mijn persoonlijke missie.

De presentiemethode is daarbij voor mij een sterke inspiratie; aangesloten zijn en bereikbaar voor met wie ik meeloop, binnen de grenzen van professionaliteit

Als Lifecoach werk ik o.a. vanuit de cognitieve gedragstherapie, Voice Dialoque en mindfullness, werk ik met ademhalingstechnieken, ontspanning, visualisatie en creativiteit.