coaching duur ?

Wat mag een investering in je eigen leven kosten, als dat echt resultaat oplevert?

Het kennismakingsgesprek is gratis, zodat je goed kan ervaren of ik de juiste coach voor jou ben; dat is de voorwaarde voor een geslaagd coachtraject.

Van mijn kant ik aan aangeven of ik bij jouw specifieke vraag de juiste coach ben. Daarna starten we het traject.

De kosten bedragen € 55,- per sessie, exclusief 21 % btw

Voor een prijsopgave voor een combinatie van Lifecoachig tijdens een verblijf in de B&B neem vrijblijvend contact op.

Is dat bedrag een belemmering voor je dan is er een mogelijkheid om de betaling af te passen op wat jij kan betalen. De grenzen daarvan stellen we in het eerste gesprek.

Mocht je een talent hebben waar ik mijn voordeel mee kan doen (ben je een goede tuinier, klusser, maak je een product dat ik kan gebruiken, enz) dan kunnen we afspreken een de betaling of een deel daarvan in natura te doen.

werkgerelateerd

Het belang van coaching wordt steeds meer onderkend door werkgever en maatschappij en komt daarom vaker voor bijdrage of vergoeding in aanmerking

Via je werkgever kan er soms de bereidheid zijn om (mee) te betalen aan een coachtraject. Bedenk dan echter wel dat dit vaak betekent dat je werkgever ook over de inhoud zeggenschap wil hebben.

Veel werkgevers weten dat coaching bijdraagt aan beter functioneren, meer tevredenheid op het werk, en minder kans op ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid.

Soms stemt een werkgever na advies van de bedrijfsarts in met coaching in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter; denk aan burn-out of stress gerelateerde klachten

Vraag je werkgever naar de mogelijkheden