Lifecoaching, training, persoonlijke begeleiding

Lifecoaching biedt ondersteuning bij een breed scala van vragen of problemen die het leven belemmeren of die om een nader onderzoek vragen.  Maar ook 'als je het gewoon even niet meer weet' kan het verrassend zijn om te ontdekken hoe coaching je verder kan helpen.

Ballast achterlaten en meenemen wat van waarde is

Als je ‘het’ even niet meer weet: hoe verder te gaan, je energie op lijkt, of je inspiratie…of misschien sta je voor belangrijke keuzes in je leven en lukt het niet om door te pakken…  een pas op de plaats maken, kan dan helpen; even stilstaan om weer verder te kunnen en een weloverwogen volgende stap te maken.

Een onderzoekend gesprek of juist een praktische helpende hand is wat kan helpen, juist in tijden van sociale media, targets en flex-onzekerheid kan je behoefte hebben aan iemand die tijd voor je heeft en het gesprek met je aangaat; iemand die aandacht heeft voor wat jóu bezig houdt en echt luistert, iemand die vragen stelt, uitdaagt én meebeweegt. Kortom: iemand die een korte periode mee oploopt tot je zelf de teugels weer in handen hebt.

Als HBO opgeleid Lifecoach kan ik samen met jou onderzoeken wat er speelt: wat is de achtergrond van je onrust, je twijfel of je keuzestress, wat ligt er aan jouw probleem ten grondslag of waar kan je praktische hulp en ondersteuning gebruiken.

Mijn achtergrond in de gezondheidszorg, coaching

en maatschappelijke dienstverlening (als verloskundige, coach en als maatschappelijk gezinsbegeleider) maakt dat ik je breed kan ondersteunen bij het aanpakken van de problemen die jij tegenkomt.

Nieuwsgierig? Maak dan een gratis, vrijblijvende kennismakingsafspraak

of lees meer via onderstaande link