De basis van Lifecoach begeleiding

Lifecoaching biedt ondersteuning bij een breed scala van vragen of problemen die het leven belemmeren of die om een nader onderzoek vragen.  Maar ook 'als je het gewoon even niet meer weet' kan het verrassend zijn om te ontdekken hoe coaching je verder kan helpen.

Lifecoaching is gericht op een actieve houding en heeft als doel om krachtig en met meer zelfvertrouwen in het leven te staan.

Lifecoaching is een vorm van persoonlijke coaching die vorm gegeven kan worden rond vier basisvragen die, als je er eenmaal mee hebt leren werken, een krachtig handvat zijn: hoe is het nu, wat wil je, wat kan je, wat kies je.

Vragen die uitdagen op jouw specifieke situatie en die een proces van onderzoek en ontdekken op gang brengen; via een helder pad dat door jouwzelf vormgegeven wordt rondom jouw vraag, jouw onrust, jouw probleem. 

Van onmacht naar kracht en keuze

Coachbegeleiding tijdens verblijf in de B&B kan een mooie combinatie zijn. Neem contact op voor een prijsopgave bij combinatie verblijf en coaching. Voor informatie over de B&B ga terug naar Home of navigeer via 'naar B&B"