info reserveren

 Voor beschikbaarheid en prijs voert u uw gegevens in de onderstaande kalender in.
Wenst u  een volledige offerte inclusief extra's als jacuzzi en maaltijd kunt u uw wensen daarna aangeven onder vraag/opmerking en een vrijblijvende reserveringsaanvraag doen. 

Let op : de tweede slaapkamer Papaver is tegen meerprijs, uitsluitend beschikbaar als 2e slaapkamer, dus als u ook slaapkamer Jasmijn huurt.
De prijs per persoon of voor een groter gezelschap, 
voor één of twee slaapkamers varieert.

Reserveringen voor 1 nacht worden door ons uitsluitend geaccepteerd bij aanvraag binnen 7 dagen voor aankomst en kan worden geweigerd tijdens het hoogseizoen

Geldende meerdaagse kortingen op de totale huurprijs varieren van 10% bij verblijf van meer dan 1 dag tot 25% bij verblijf van 7 dagen of meer; de korting is verwerkt in de prijsopgave in bovenstaande tabel.

Afhankelijk van het seizoen behouden wij ons het recht voor een reservering voor 1 nacht alleen te accepteren als u binnen een periode van 7 dagen voor aankomstdatum boekt en bij grote drukte te weigeren.

Bij annulering binnen 7 dagen voor het vroegste tijdstip van aankomst(15.00 uur) wordt 25 % van de totale huurprijs (zonder extra kosten als jacuzzigebruik en/of maaltijd) in rekening gebracht.