Tarieven

PRIJZEN 2017

U verblijft bij ons vanaf 83 euro per nacht ( 2 persoonskamer Jasmijn, inclusief ontbijt en toeslagen maar exclusief gebruik van de jacuzzi)
Als u ook de tweede kamer Papaver huurt dan zijn de extra kosten daarvoor 53 per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt.
Verblijft u met 4 personen dan huurt u het volledige appartement dus voor 136 per nacht, inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

Op alle reserveringen geldt een doorberekening van meerdaagse korting:

bij verblijf vanaf 3 dagen geldt een korting van 15% over de totale huurprijs.

bij verblijf vanaf 5 dagen geldt een korting van 20 % 

bij verblijf van 7 dagen geldt een korting van 25 % 

De genoemde kortingen zijn verwerkt in de prijs die bij de reserveringsaanvraag getoond wordt.

Uw prijs kunt u zelf berekenen via de tool onder 'beschikbaarheid'. Kortingen, zijn daarin verrekend.
Ook via bedandbreakfast.nl kunt u de prijzen vinden, wenst u te verblijven op basis van appartement (zonder ontbijt) of op basis van pension dan maken wij graag een persoonlijke offerte.


Wat mag u verwachten voor die prijs.

Het achterhuis wordt als gastenverblijf in zijn geheel verhuurd per nacht, standaard met gebruik van slaapkamer Jasmijn Kamer Papaver is tegen meerprijs extra te boeken. Mocht u liever kamer Papaver als standaard kamer boeken dan kan dat. De basisprijs blijft dan echter wel €83,-
U heeft de beschikking over een woon-, eetkamer met spekstenen houtkachel, slaapkamer Jasmijn, aparte badkamer (met douche en toilet).

De verhuurprijzen zijn altijd inclusief btw en toeristenbelasting.
Voor het stoken van de kachel is er (gratis) ruimschoots hout aanwezig.
U kunt gratis gebruik maken van de wifi aansluiting en er zijn gratis fietsen voor u beschikbaar.

U huurt het gastenverblijf dus standaard met gebruik van slaapkamer Jasmijn

U huurt het gastenverblijf altijd privé;; kamer Papaver wordt alleen verhuurd aan een gezelschap van meer dan twee personen of als u samen reist, maar ieder graag uw eigen slaapkamer heeft.
Verblijft u liever op kamer Papaver ipv op kamer Jasmijn van betaalt u de basiskosten van €83,00 euro per nacht voor het appartement inclusief slaapkamer en prive badkamer.

Wilt u de buitenspa gebruiken dan staat die bij aankomst voor u klaar (graag uiterlijk 24 uur voor uw aankomst aangeven! Kosten voor het gebruik van de buitenspa bedragen € 30,- voor de eerste dag en € 10,- voor iedere volgende dag. De jacuzzi staat vrij tot uw beschikking op de dag van aankomst). Er zijn extra badhanddoeken aanwezig evenals badjassen en slippers.

U kunt er voor kiezen om te verblijven op basis van Bed & Breakfast of meer zelfstandig als appartementhuur. Uiteraard wordt dan op de verblijfskosten het ontbijt in mindering gebracht.

Bij annuleren korter dan 48 uur voor aankomst brengen wij 25% van de totale basis-verblijfskosten in rekening. (er wordt geen percentage gerekend over jacuzzi-gebruik en gereserveerde maaltijden)

Website powered by Modual.